O día 10 de febreiro tivo lugar na Residencia de Tempo Libre de Patos (Nigrán) unha Xornada Mancomunada de Almorzos Saudables á que asistiron alumnos de Educación Primaria de varios Centros de Baiona, Nigrán e Gondomar.
Nós tivemos a sorte de ser convidados a participar cos cursos de 4º, 5º e 6º.
Esta xornada foi realizada polo alumnado traballador do Obradoiro de Emprego Terras do Miñor III, que foron os encargados de guiar aos escolares nos diferentes obradoiros que se levaron a cabo.
Os máis pequenos se converteron en xefes de cociña e elaboraron macedonias de froitas e madalenas integrais.
Logo, tras unha charla formativa sobre comidas saudables a cargo da nutricionista Gloria Pérez, degustaron todo xunto con boliños con tomate e ibérico e iogures con compota e froitos secos que prepararon para eles.
Nós tivemos a sorte de ser convidados a participar cos cursos de 4º, 5º e 6º.
Esta xornada foi realizada polo alumnado traballador do Obradoiro de Emprego Terras do Miñor III, que foron os encargados de guiar aos escolares nos diferentes obradoiros que se levaron a cabo.
Os máis pequenos se converteron en xefes de cociña e elaboraron macedonias de froitas e madalenas integrais.
Logo, tras unha charla formativa sobre comidas saudables a cargo da nutricionista Gloria Pérez, degustaron todo xunto con boliños con tomate e ibérico e iogures con compota e froitos secos que prepararon para eles.
No hay comentarios:
Publicar un comentario